Terug naaar Tijdmachine

2011

Tilburg Textiles: Social Soundtrack Tilburg

Zaterdag 14 mei, is dé officiële aftrapTilburg Textiles, met vier tracks die de muzikale waskracht van Tilburg laat horen, zien en voelen.
Track 1: Stad als Podium – De stad als podium voor muziekverenigingen. Met verrassende optredens, op verrassende plekken. Volg de routes van de flyers die worden uitgedeeld, of laat het je gewoon overkomen. Zaterdagmiddag in de binnenstad van Tilburg.
Track 2: DNA XXL – De beste harmonieën van Tilburg. Met een groot koor, doedelzakspelers en een bonte was van amateurkunstenaars en professionals. Er zijn twee voorstellingen; om 19.00 en 20.30 uur. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Dus reserveer snel via www.dnatilburg.nl. Vol = vol
Track 3: Vaandels Hoog – Negen nieuwe vaandels, als symbool voor de identiteit van negen muziekverenigingen. Door ontwerpster Sigrid Calon, in samenwerking met Stichting KANT Social Design en het Audax Textiel Museum. De vaandels zijn voor het eerst te zien tijdens DNA XXL en worden later in het jaar tentoongesteld.
Track 4. Soundtracer – Een portrettenserie van beeldend kunstenaar Sander van Bussel én een website: www.soundtracer.nl .